QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dimarts, 26 d’abril del 2011

ACTES PERMESOS EN PRE-CAMPANYA ELECTORAL




PUBLICACIÓ DEL QUE SI ES POT FER FINS EL PROPER DIA 6 DE MAIG 




ACTES PERMESOS



Realització o participació en mítings i actes destinats a presentar les candidatures o el programa electoral.


Formacions polítiques i candidats podran donar a conèixer aquests actes  a través de qualsevol mitjà de difusió.


Intervenció dels candidats i representants polítics a entrevistes o debats dels mitjans de comunicació de titularitat pública o privada.


Realització i distribució de fullets, cartes o pamflets, i el repartiment de suports electrónics ( CD, DVD, memóries USB, etc ) amb que es donin a conèixer els candidats o el programa electoral.


L'ús de vehicles particulars amb fotos dels candidats o la denominació, sigles o símbols d'una formació política, per donar a conèixer els candidats o informar sobre els actes públics de presentació d'aquests o del seu programa electoral, sempres que no suposi una contractació.


Exhibició de fotos dels candidats o de la denominació, sigles o símbols d'una formació política a l'exterior de la seu i els locals d'aquesta.


Enviament de correus electrónics o missatges SMS, la distribució de continguts per radiofreqüència per donar a conèixer els candidats o el programa electoral, sempre que no impliqui la contractació d'un tercer per la seva realització.