QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dimarts, 14 de juny del 2011

INTERVENCIÓ D' UPS EN EL PLE DE CONSTITUCIÓ ( 11 / JUNY / 2011 )

Bon dia a tots ,

En primer lloc, agrair-vos la vostra presència i dir-vos que tots els Silencs, sou la veritable essència del que avui tots nosaltres representem.

Vui felicitar, a tots, i cadascun dels regidors i regidores que avui començem un camí junts en benefici de Sils.
Felicitacions al nostre Alcalde :
La més sincera enhorabona Martí per la teva elecció “

Agraïm la confiança que ens han donat els nostres votants i per la qual ens anima a treballar com a força alternativa de govern.
Prometem treballar desde les nostres responsabilitats i fer-nos dignes i mereixedors de la vostra confiança.

El fet de ser alternativa de govern, no implica dessemvolupar la nostra tasca en interessos minoritaris : Tots els regidors aquí presents, representem a TOTS els SILENCS, i és, al seu interés general al que ens devem.

L'oposició té la responsabilitat d'exercir la seva tasca també en interés del municipi.
La figura de ser OPOSICIÓ POLÍTICA, pot prestar-se a ser presentada com a un fet negatiu, que només s'oposa i diu que No.
Rés més lluny de la realitat.
A l'oposició ens correspon “ Vigilar l'acció del govern “, i que la mateixa, no comprometi el benestar dels ciutadans. Que no hagin discriminacions, i que sobre tot sigui transparent.


Les legítimes regles del Joc democràtic, han configurat com a punt de partida el govern que avui es constitueix.
I será, responsabilitat del grup UPS ( Units per Sils ), fiscalitzar i controlar l'acció de govern amb tot el respecte i máxima educació, de manera ferma peró constructiva.

El poble ha escollit per majoria el seu programa i les seves propostes, com sigui comptem amb uns programes similars en propostes comuns.
L'equip de govern pot estar ben segur, de la predisposició del nostre grup a facilitar el concens en aquest punts intermitjos i estenem la má a la consideració d'altres propostes beneficioses, i vetllarem perqué es duguin a terme.
Necesitem un canvi real, i nosaltres tots els polítics hem de donar exemple de diáleg i d'entesa, per el benefici del Municipi.
Tenim molt clar, que les confrontacions polítiques mai poden elevar-se als atacs personals, i que cal què és dessemvolupin en un marc de normal tranquilitat i respecte.
És vosté, Alcalde, i el seu equip de govern qui té a les mans dignificar la funció pública, evitar qué els ciutadans la vegin com a font de divisió i crispació social i evitant l'ofensa de l'área política Municipal.


Desitgem tota la sort al govern que avui comença, perqué la seva sort, será la nostra, la de tot el poble de Sils.

Moltes Gràcies

UNITS per Sils, hem realitzat el nostre vot en blanc ( abstenció) a la proposta de Martí Nogué ( IDS-PSC )
Tot i deixant clar, que no és un xec en blanc.
Nosaltres no podem recolzar el seu nomenament, ja que ens debem a la confiança que ens han depositat els nostres electors i no votem en contra per respecte al joc democràtic i a les 852 persones que han decidit recolzar la candidatura del grup IDS-PSC.