QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dimarts, 28 de juny del 2011

Units per Sils reclama més austeritat en salaris e indemnitzacions

 

Units per Sils reclama més austeritat en salaris e indemnitzacions en el ple
El grup de l'opsició  Units per Sils – UPS encapçalat per la seva regidora Marga Montes, durant el ple d'avui ha reclamat més retallades i a votat en contra com la resta de grups de l'oposició a la proposta del govern en salaris e indemnitzacions , per considerar que representa un increment en les despesses
Municipals, cosa greu tenint en compte que a data 31/12/2010 el consistori de Sils
té un deute de 2,201,000 euros. A més els regidors del govern que més temps dedicarán són 2 dels 7, que han obtat per dedicació parcial de 20 hores setmanals, ( flexibles ), per la qual la seva retribució será de 900 € mensuals.
Només el cost de juntes de govern dels 5 membres  i els 2 salaris representarán una
despessa de 5.700 € al mes.
Per tant, lluny de reduir-se els costos “ OBJECTIU MANIFEST PER L'ALCALDE “ creiem que anualment les despesses serán incrementades en aquesta partida.
En aquesta mateixa linea el grup UNITS PER SILS  ha reclamat al govern una reducció de totes les indemnitzacions en totes les comissions. Per la qual la regidora Margarita Montes ha sugerit al alcalde que doni un bon exemple i col.labori més en la  reducció de despessa i es rebaixi el mateix percentatge, per el     benefici de l'economia Municipal, i és reduexin també les indemnitzacions  de les Juntes de govern, messes de contractació i juntes de portaveus.