QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

divendres, 27 de maig del 2011

BASES REGULADORES D'OCUPACIÓ LOCAL





Ordre TRE/84/2010, de 22 de febrer, 
per la qual s'estableixen les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats locals per a la realització de plans extraordinaris d'ocupació locals (Projecte Impuls Treball). 



Col·lectius destinataris

Les contractacions s'han d'adreçar a les persones treballadores desocupades inscrites com a mínim 6 mesos com a demandants d'ocupació al servei públic d'ocupació, que no cobrin la prestació i/o subsidi d'atur o els manqui un mes per exhaurir-la, en el moment de la presentació de l'oferta d'ocupació, i no hagin participat en projectes del programa de plans d'ocupació iniciats als anys 2008 i 2009.
A aquests efectes no es considera subsidi l'ajut del Programa temporal de protecció per desocupació i inserció (PRODI), la renda mínima d'inserció i aquells altres ajuts que ho determinin expressament les seves bases reguladores.
A més, tenen caràcter preferent per als projectes de plans extraordinaris d'ocupació local les persones que compleixen els requisits de l'apartat anterior i que a més es trobin en una de les situacions següents:
  • Treballadors i treballadores que han participat en accions formatives relacionades amb els sectors prioritzats a la convocatòria.
  • Joves de fins a 30 anys.
  • Treballadors i treballadores amb discapacitat i altres col·lectius en situació de risc d'exclusió social

http://www.oficinadetreball.cat/socweb/export/sites/default/socweb_ca/empreses/_fitxers/PEOL_NotaExplicativaEntitats.pdf