QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

divendres, 20 de maig del 2011

Una acció de govern a punt per a l'examen

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/413382.html


Martí Nogué
Independents de Sils -PSC -PM
Aquesta formació, després de 20 anys a l'oposició, va trencar amb el domini de CiU, i ara passarà l'examen de la seva acció de govern.
Àlex Sierra
CiU
El treball de Sierra és recuperar terreny per a la federació nacionalista. Com a cap de llista nou, haurà de demostrar la seva capacitat de liderar novament el municipi.
Maria Josep López Dolcet
Acord Municipal per Sils -AM
Tenen el repte, després d'assolir dos regidors, de consolidar-se.
Albert Miralles
ICV -EUiA
Les eleccions passades, ICV va fer-se lloc amb dos regidors.
Jordi Jaldón
PP
El PP presenta candidatura un altre cop. I ho fa per tercera vegada consecutiva. Mai no ha aconseguit regidor.
Marga Montes
Units per Sils
Formació deslligada de la resta de partits, haurà de convèncer de la seva força enmig de propostes, ara per ara, predominants.