QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dilluns, 6 de juny del 2011

COMUNICAT : DESVINCULACIÓ AMB LA PLATAFORMA 15 M SILS

Apreciats Silencs i Silenques, veïns i veines

Us adreçem el següent comunicat envers dels recents rumors que corren per el nostre Municipi, de que el nostre grup UPS està rere els fets de les pintades i de engrescar als veins del poble amb concentracions o moviments.
A rel de les pintades que un veí del municipi va implantar en la façana de L'Ajuntament de sils, reclamant uns dels llocs de treball del pla d'ocupació, que no se li havia otorgat.
A través de la nostra xarxa Social facebook vam fer conèixer la nostra total disconformitat i que no aprobem el bandalisme ni la violència.
Posteriorment neix una plataforma a Sils, creiem que vinculada amb els indignats de 15 M, en la qual fan resó dels fets de les pintades.

UNITS PER SILS - UPS  no té cap lligam amb l'esmentada plataforma, si algún component de la nostra candidatura ha recolzat o recolça aquests fets, ho realitza a títol personal i no a títol del grup. 

Per aquest motiu fem saber, que Units per Sils, es partidari del diàleg envers la violència o el bandalisme, i que com a grup Municipal, exigirem que les persones que incumpleixen les ordenances de convivència, siguin sancionats/ades segons la seva gravetat i reparin el mal ocasionat.

La convivència ès viure en societat i per a tal requereix d'un ordre, sense el qual no seria posible.

      Ordenança de convivència ciutadana i activitats a la via pública

TÍTOL I
DISPOSICIONS GENERALS
Article 1.2 Qualsevol acte, activitat o comportament que suposi un mal ús o que ocasioni embrutiment o danys a les vies públiques i als seus elements estructurals, als edificis i a les instal-lacions de titularitat municipal i al mobiliari urbà, es tipifiquen en aquesta ordenança com a infracció i són objecte d'aplicació del seu règim sancionador.
TÍTOL II 
DEL COMPORTAMENT O CONDUCTA DELS CIUTADANS 
RESPECTE ALS BÉNS DE DOMINI PÚBLIC MUNCIPAL

Capítol I - Pintades 

Article 4. Norma general. Les pintades, els escrits, les rascades, els gravats i els actes similars sobre qualsevol classe de bens i que siguin visibles des de la via pública queden prohibits i seran considerats com a infracció lleu.

Capítol II - Vía pública i elements estructurals, edificis i
instal-lacions de titularitat municipal

Article 7. Infraccions Lleus. Constitueixen infracció lleu de la present Ordenança respecte a l'ús de la via pública i els seus elements estructurals, els segons fets :

1- Fer esclatar qualsevol tipus de petard en elements estructurals.
2- Desplaçar elements estructurals sense prèvia llicència municipal.
3- Encendre foc a prop o en elements estructurals.
4- Enganxar adhesius, cartells i elements similiars en elements estructurals
5- Qualsevol activitat esportiva o lúdica fora dels espais o recintes destinats a 
    aquests fins que provoquin mplèsties als usuaris de l'espai, llevat les que 
    s'autoritzin per l'Ajuntament pel seu caràcter popular i/o tradicional.
6- Pujar a sobre d'elements estructurals o parts d'aquests
7- Qualsevol altre comportament que suposi un mal ús o generi embrutiment o danys a la via pública i als seus elements estructurals.