QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dijous, 22 de setembre del 2011

PUGEM AL TREN DE SALUT


PUGEM AL TREN DE SALUT 


Durant el dia d'avui ens han trucat de TV3  interesats en cobrir les imatges de com   pugem al tren de la Salut a l'estació de Sils, el Tren organitzat desde BREDA.

Creiem que Sanitat ha de rectificar i reordenar els serveis d'atenció d'urgències.
Les messures adaptades a l'arribada de l'hivern amb un aument considerable de malalties  ( Grips, febres,.. ), i sobre tot per  la gent gran, portaran   conseqüències  greus  per els usuaris que requereixin del servei  d'urgències.
Hi   ha  poblacions  de la Selva Interior , que el rati  de distància 
marcat   per   Sanitat,  aumentará   degut  a   les   inclemències meteorológiques  ( carreteres glaçades, boira, etc ..), i  per tant
ens allunyem considerablement dels 30 minuts.

              Sóm conscients del greu estat financer que pateixen les administracions i que la despessa s'ha de reduir.

Una  sol.lució  justa,  seria  que 4 ó 5  poblacions  copartisin  els serveis nocturns d'urgències.  Maçanet  dispossa d'ambulàncies 24 h, Vidreres i Sils tenen Cap, per tant  una  alternativa  seria, que  Sils,  Vidreres,  Maçanet  i  Riudarenes   compartissim   el Servei,  una setmana al CAP de Vidreres i l'altre a Sils.

D'aquesta manera també  evitariem  colapsar  les urgències  de Santa Coloma de Farners i evitar fer llargues esperes.

Per tant,

Units per Sils, ES PUJA EL TREN


Posted by Picasa