QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dijous, 29 de setembre del 2011

NOTA DE PREMSA : Els accidents no s'han de lamentar S'HAN D'EVITAR


       Donada  la  manca  de  resposta  i d'informació, ens veiem en l'obligació       de denunciar publicament aquest fets,       en defensa de tots els ciutadans.   

Els accidents no s'han de lamentar  S'HAN D'EVITAR

UNITS PER SILS  UPS-FIC  creu que l’Ajuntament ,  ha  possat  en  risc  als ciutadans en materia de seguretat .

_____________________________________________________________________________

Avui dia 29 de setembre,  durant el ple Municipal dut a terme i en l’apartat precs i preguntes, la regidora del grup municipal UPS ( Units per Sils ) Marga Montes ha formulat una serie de preguntes  al regidor d’obres publiques i serveis,  relacionades en la manca de seguretat  en  l’instalació de les comesses elèctriques per a distribuir la potència de les  atraccions de la fira de la festa Major,  que va tenir lloc dels dies 23 al 26 de setembre. La regidora ha preguntat al regidor de l’area, si creía que cumplia la normativa. Del perquè com a regidor va autoritzar l’obertura de la fira amb aquestes condicions i del perquè en tot cas no es va protegir amb valles delimitadores. Tal com es mostra a l’imatge, s’observa perfectament una negligencia. Segons el sr. Joan Cot  és responsabilitat de la companyia suministradora, ja que ha estat aquesta la que ha realitzat l’instal.lació. La regidora Marga Montes  recorda que es L’Ajuntament com a organitzador dels actes recreatius i festius  el máxim responsable d’evitar possar en perill als asistents de la fira. Per tal com a grup Municipal i en defensa de la seguretat dels seus ciutadans posem en dubte, que ni tan sols s’hagi realitzat  la corresponent  certificació d’engenyeria referent al  montatge de les atraccions a la població Silenca.
Segons queda recollit a l’article 39.4 de la llei 11/2009  d’haver estat així, l’ingenyer no s’hagués autoritzat l’obertura de la fira fins a solventar aquesta insta-lació.  Volem dir, que aquesta certificació no asumeix cap despessa per a les arques municipals, ja que són els mateixos firaires els que abonan l’import a l’ingenyer, i en cas de no pasar la present certificació , es responsabilitat del govern denegar l’obertura de l’atracció. 
Donem gràcies que no hem hagut de lamentar cap incedent, ja que com es veu a l’imatge està justament en una zona de pas de vianants.
I respecte a la denùncia que ja va formular la regidora del grup UPS ara fará dos messos, quan va ser expulsada d’una reunió que es tractaven temes relacionats amb la Festa Major, ha quedat constatada la veracitat de les declaracions fetes per la Sra Montes als mitjans de comunicació ,  a través de la resposta donada de la Sra Mª Dolores Jurado,  Regidora de Festes,  que l’Associació per l’organització de festes i activitats culturals l’estan regularitzant a través d’una  gestoría. ( Actualment porta ja dos messos regularitzant-se ) 
El govern està jugant al gat i al gos, ja que si l’associació s’esta regularitzant, com poden vendre tiquets per un dinar el dia 11 de setembre d’enguany  si encara no está regularitzada ? 
Amb la mateixa pregunta diem que una entitat del poble va sol.licitar instal.lar un bar a la zona barrakes i no se´ls va autoritzar per no tenir els estatuts en regla. Han d’esser o no totes les entitats iguals ?

Clicar per enllaçar   :