QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dimecres, 16 de novembre del 2011

REFLEXIONS EN CONTRA DE LA PUJADA DE TAXES


Actualment a una setmana de la collida de signatures, hem de dir que el rebuig que mostren els tributants del Municipi, és elevadament alt.

La nostra postura, no serà altra, que la d'estar al costat de la societat. 
Pensem que sol.lucionar els comptes deficitaris dels ens locals, li pertoca al govern.
Abans d'agafar el camí fàcil d'augmentar taxes i Impostos, cal una reordenació eficient de la despesa municipal, re-negociar els contractes dels serveis amb les empreses subministradores. 
Són temps de contenció, pero cal recordar que s'ha d'aplicar a tothom i no només al ciutadà, i sobre tot mai al menys desfavorit.

Al nostre parer, l'increment de morositat involuntària anirà en augment, i aquest fet, també obra en perjudici de les arques de l'ajuntament.

Cal una reflexió, i aplicar la fórmula de menys car, més gent podrà abonar els Impostos i taxes.
Si el cost dels serveis municipals, quotes de piscina, de gimnàs, els serveis educatius com la música, internet, etc  ....  s'adaptessin  en vers d'allunyar-se cada cop més de la realitat econòmica, l'increment d'usuaris augmentaria, 

Per tot això creiem que cal més contenció, per que a la fi en siguem tots beneficiats.


Marga Montes i Gimènez
Regidora