QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

dimecres, 21 de desembre del 2011

QUADERN DE SILS - ESCRIT UPS - ARA BE NADAL


Ara ve Nadal, matarem el gall, i a la Tia Pepa … li darem un tall !!
Com podrem donar-li a la Tia Pepa un tall, si no tenim el gall ?

Com tots sabem, son temps difícils i molt complicats, no només a Sils i a Catalunya, si no que ho és a tota Europa i a la resta del món.
Tots hi estem implicats. Ara més que mai cal tenir molta imaginació, creativitat i molt d’esforç.
Tothom hem d’entendre que hem de ser partícips i dialogants, i no ens val que per sortir de la immersa crisi econòmica financera només hagin de pagar els ciutadans amb fortes retallades i augments dels impostos i taxes, com han proposat en molts Ajuntaments i recentment també ho va proposar i aprovar provisionalment el govern del grup ids-PSC de Sils, amb la total desaprovació per part del nostre grup i de la resta de companys de la oposició i fins hi tot amb la recollida de signatures de tributants del nostre Municipi, que vam realitzar tots els grups de la oposició, havent comprovat el gran rebuig envers aquesta proposta.
Perquè no es retalla amb els salaris e indemnitzacions dels polítics abans d’apujar les taxes ?

Després de més de quatre anys del govern ids ( Socialista ) de Sils, ple de mentides, prepotència, injuries dirigides a persones del nostre grup ..... demanem a SES MAJESTATS ELS REIS MAGS D’ORIENT, que els il·luminin a seguir el camí del diàleg, de la transparència, de la veritat, de la cooperació i de la honradesa política. Si no volen seguir el camí dels resultats obtinguts dels seus amics i companys del PSOE a les eleccions estatals, haurien de canviar les seves accions tant de govern, com el de la comunicació.
Si els equips dels governs es dediquessin a treballar més pels pobles, envers de perdre el temps injuriant als membres de les oposicions UN ALTRE GALL CANTARIA.

El nostre govern sembla ser, que té dificultats per entendre en que consisteix els principis de la Democràcia i fins i tot d’entendre la tasca que ha de realitzar la oposició, que s’ho prenen com a tema personal. Ja no recorden ells quan eren a la oposició? Si volen els hi recordem però creiem que ho tenen present.
Quan reben una crítica en contra de la seva acció de govern, la seva reacció s’allunya de la política real, amb atacs, mentides, i falta del respecte. ( Només cal assistir als plens per comprovar-ho ).

Desitgem per el be de tots els ciutadans, empresaris, associacions, que el govern ids-PSC i segons els seu lema de campanya “ SEGUIREM TREBALLANT PER TU ”, ho faci, i ho faci de debò , perquè d’aquesta manera TORNAREM A TENIR EL GALL A TAULA PER NADAL I A LA TIA PEPA TORNARÁ A TENIR EL SEU TALL.

EL GRUP MUNICIPAL UNITS PER SILS - INDEPENDENTS DE CATALUNYA – US DESITJA MOLT BONES FESTES EN COMPANYIA DEL ESSERS ESTIMATS, I UN FELIÇ ANY NOU