QUI SOM ? QUE VOLEM ?

La meva foto
Ens vam animar a crear UNITS PER SILS, per a oferir un aire Fresc i Proper . Son temps complicats, i per tant, ara el que fa falta és unir-nos per poder fer front a la situació actual.. Volem una política propera al poble, amb la transparència que es mereix, fugint de les baralles i les lluites pel poder , actuant sempre amb el màxim respecte. A Units per Sils volem donar cabuda a tothom, amb els seus pensaments i la seva ideologia, nosaltres volem unir. Escollim abraçar l'esperança , fugim de la desil·lusió i de la por. Tots podem aportar un granet de sorre per anar construint un Sils Millor i amb la qualitat de vida que es mereix. Creiem en una política de valors, i del diàleg. Units farem un poble millor

Cercar en aquest blog

divendres, 17 de febrer del 2012

Es que a l' Ajuntament de Sils no li cal estalviar despeses?

Mesos enrere  L' Ajuntament de Sils va comunicar la pujada de les taxes, segons ells entorn un 5% i motivades per garantir el manteniment de la qualitat dels serveis.
Nosaltres creiem que s'haurien d' esforçar en buscar solucions per reduir o congelar les taxes, buscant l' estalvi i si cal mancomunar serveis, tal i com estan fent altres consistoris molt més actius i creatius alhora de buscar solucions al servei del ciutadà...Massa sovint els polítics obliden qui els paga el sou...
I com els fets valen molt més que les paraules...aquí teniu un exemple de responsabilitat i voluntat de servei públic.

Els municipis mancomunats aposten per l´estalvi energètic

Llagostera acull una jornada amb la presència de tècnics i ponències d'empresaris del sector

 08:03  
ROBERT VAN EECKHOUT Els representants dels nou municipis del Gironès, la Selva i el Baix Empordà (Llagostera, Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Vidreres, Tossa de Mar, Castell-Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Santa Cristina d'Aro) que fa mesos que els reuneixen amb la intenció d'establir les línies d'actuació per una mancomunació de serveis es van trobar ahir a Llagostera en una jornada que va tenir l'estalvi energètic com a gran protagonista. A la reunió dels tècnics dels diferents municipis, que es troben periòdicament per valorar totes les opcions i posar les seves propostes i preocupacions en comú, ahir s'hi van afegir gairebé quatre hores d'exposicions i ponències per part de diverses empreses del sector de l'energia, així també com la intervenció d'un tècnic de l'Ajuntament de Martorelles (pioner en la matèria de l'estalvi d'energia).
Ja des de l'inici de les converses entre aquests nous municipis es va comentar que la reducció de la despesa energètica seria un dels fronts en els quals es volia actuar, així com la creació d'una central de compres conjuntes de material, la possibilitat de compartir edificis públics per diferents usos o la promoció del turisme i de l'esport.